16 maj, 2017

Bli medlem

I medlemskapet i TDVF ingår:

  • Fribiljetter till publikrepetitioner på teater-, dans- och operascener.
  • Rabatterade biljetter och i vissa fall fribiljetter till ordinarie föreställningar.
  • Specialarrangemang på till exempel museer eller andra kulturinstitutioner.
  • Mycket annat

Evenemangen publiceras på hemsidan och varje medlem får själv gå in och titta på utbudet och anmäla sig.

Som medlem i föreningen har du möjlighet att påverka programutbudet och vi välkomnar alla initiativ och idéer. Vill du engagera dig i föreningen eller har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss i styrelsen.

Medlemsavgift

  • För studerande: 50 kr/termin eller 100 kr för två terminer. Som student räknas du som är inskriven vid ett universitet eller en högskola i Sverige.
  • För ordinarie medlemmar: 200 kr/termin eller 400 kr för två terminer. Som ordinarie medlem räknas du som arbetar, är pensionär eller dylikt.

Medlemskapet för våren löper från den 1 februari till den 1 augusti, medan medlemskapet för hösten löper från den 1 augusti till den 1 februari.

Bli medlem genom att betala in medlemsavgiften till plusgiro 48 44 16-3 eller swisha till 123 508 66 73 och skapa sedan ditt TDVF-konto genom att klicka på länken HÄR.

När du har betalat och registrerat dig kommer vi att godkänna din profil på hemsidan. Då får du ett mail för att välja lösenord till din inloggning. Det kan dröja några dagar innan vi ser din betalning på vårt konto. Hör av dig till oss på kontakt.tdvf@gmail.com om du inte får något mail inom en vecka eftersom det kan ha fastnat i din skräppost.

Om du har problem med hemsidan eller din inloggning, kontakta oss på kontakt.tdvf@gmail.com!

Om någon annan swishar din medlemsavgift, så hör av dig till oss, så att vi kan koppla din betalning till rätt person på hemsidan.